Hoe kan ik ons team/bedrijf inschrijven?

Jullie gaan team builden, wat een goed idee! Er zijn drie manieren om in te schrijven: 

1. inschrijving per factuur (KvK-nummer nodig). Kies voor de optie 'bedrijf inschrijven en betalen per factuur'. Je schrijft het team in, betaalt en regelt het verder met de deelnemers. Dit doen veel trainers/sportclubs die met groepen meedoen en een trainingspakket inclusief Mud Masters-deelname aanbieden. Als er later meer deelnemers bijkomen, kan een aanvullende bestelling gedaan worden.  

2. inschrijving individueel (betaling iDeal). Kies voor de optie 'inschrijven'. Zorg er dan wel voor dat iedereen voor dezelfde startserie kiest, zodat jullie samen kunnen starten. Er kunnen dan extra tickets voor de startserie worden gekocht als er meer mensen willen meedoen.

3. inschrijving centraal door 1 persoon (betaling iDeal). Kies voor de optie 'inschrijven'. Jij koopt het aantal tickets en na de betaling kan je aan ieder ticket een e-mailadres koppelen waardoor de deelnemers hun eigen ticket kunnen downloaden.  In het bestelproces kan je, na het accepteren van de algemene voorwaarden, aangeven hoeveel tickets je wilt kopen.

Let op! Alleen met de optie "inschrijving per factuur" wordt er een factuur gemaakt. Wanneer je via iDeal betaalt wordt er geen factuur gemaakt.

Meer hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op