Is het mogelijk om een deelnemer/team te annuleren en welke kosten zijn hieraan verbonden?

Helaas is het niet mogelijk om deelname te annuleren als je staat ingeschreven. Het is wel mogelijk om de e-tickets over te dragen aan een andere deelnemer. Dit kan gedaan worden via het persoonlijke profiel.

Als de forward knop niet zichtbaar is, dan kun je direct het e-ticket downloaden en is het toegestaan om de vervangende deelnemer met jouw persoonlijke ticket te laten deelnemen. 

Meer hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op