Kan ik van startserie wisselen?

Ja, het is mogelijk om van startserie te wisselen zolang een startserie nog niet vol is! Als je inlogt in jouw persoonlijke Mud Masters profiel kan je naast je ticket op 'Wijzigen' klikken. Je komt dan in een scherm waar je de gegevens van je ticket kunt wijzigen en je ticket kan upgraden naar een andere afstand en een ander startvak kunt kiezen. Voer je een upgrade van je ticket uit? Dan wordt er aan het eind van de wijziging een betaling voor je upgrade gevraagd.

Meer hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op