Ik krijg een foutmelding als ik mij via de website probeer in te schrijven. Wat moet ik doen?

Foutmeldingen zijn natuurlijk heel erg vervelend. Soms zijn ze gelukkig wel makkelijk verholpen. Probeer het bijvoorbeeld via een andere browser als je op technische problemen stuit, of op een ander apparaat. Mocht dit niet helpen, trek dan aan de bel en mail ons op [email protected].

Meer hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op